PRISLISTEN ER BÅDE GÆLDENDE FOR KVINDER & MÆND

Hos Wax Studio er du garanteret en professionel og effektiv voksbehandling. Vores erfarne behandlere har samlet set mere end 17 års erfaring indenfor hårfjernings- og kosmetologbranchen, og du kan derfor trygt læne dig tilbage i behandlerstolen med en god mavefornemmelse. Både før, under og efter behandlingen vil du blive vejledt omkring processen og hvordan vi sikrer det bedst mulige resultat, så din hud forbliver blød og lækker.

ARME Halve 150 DKK
  Hele 260 DKK
  Armhuler 150 DKK
  Skuldre  150 DKK
  Hænder    90 DKK
     
RYG Øvre 150 DKK
  Midt 140 DKK
  Nedre 120 DKK
  Hel 380 DKK
     
BIKINI Linje 200 DKK
  Hel (intim kvinder) 300 DKK
  Brazilian (intim kvinder) 360 DKK
  Manzilian (intim mænd) 450 DKK
     
BRYST Stribe 120 DKK
  Hel 210 DKK
     
BEN Nedre 270 DKK
  Øvre 280 DKK
  Hele 480 DKK
  Balder 200 DKK
  Fødder   90 DKK
     
MAVE Stribe 110 DKK
  Hel 210 DKK
     
ANSIGT Kinder     90 DKK 
  Hage   70 DKK
  Ører   90 DKK
  Øjenbryn 130 DKK
  Overlæbe   70 DKK
  Nakke   90 DKK
  Næse   90 DKK
  Bakkenbarter   90 DKK
  Samlet ansigtspakke  450 DKK
     
BRYN & VIPPER Retning & farve af bryn 215 DKK
  Farve af bryn 120 DKK
  Farve vipper  130 DKK
  Farve af bryn & vipper 225 DKK


ANSIGTSBEHANDLING


Lash Lift (vippebehandlig)
Lash Lift + farve af vipper
Brow Lift + farve af bryn

Diamantpeeling 


390 DKK
450 DKK
450 DKK

750 DKK

 

Bemærkning: 

Ekstra hår: i tilfælde af ekstra lange hår ved intim behandling, hvor trimning af hårene er en nødvendighed, vil der da blive opkrævet et tillæg på 50kr oven i behandlingens pris. 


 

FORDELSRABAT!


Vælg 3 områder eller derover 
Spar 10%

Overstående rabatter kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

FØR VOKSBEHANDLINGEN ANBEFALER VI 

 • At du dagen inden din behandling eksfolierer din hud for at fjerne døde hudceller. Det frigør hårene og gør arbejdet lettere.
 • At du efterlader huden uden olie og cremer dagen derpå.
 • At hårene skal være omkring 2-5mm lange for at opnå det bedste resultat.
 • At du har været i bad den pågældende dag, samt at man ikke har menstruation (ved intim voksning).

**Vi forbeholder os retten til at afvise gæster den pågældende dag, hvis omstændighederne ikke er i orden.

EFTER VOKSBEHANDLINGEN ANBEFALER VI

 • At du umiddelbart efter din behandling er varsom med berøring af det behandlede område, da porerne er meget modtagelig overfor bakterier. 
 • At du ungår solbadning op til 12 timer efter din behandling.
 • At du bruger en god nærende fugtighedscreme/kølende aloe vera gel 1-2 gange dagligt.
 • At du eksfolierer huden efter 2-3 døgn, og vedligeholder med 1-2 gange ugentligt for at undgå indgroede hår og knopper.
 • At du undgår at gå med for tætsiddende tøj de første par dage efter behandlingen, og lader huden få luft. 
 • At du vedligeholder din voksningsprocedure hver 3-6 uge for optimal resultat (alt afhængig af hvor længe du er blevet vokset). 
 • At du undgår brugen af skraber, hårfjerningscreme og epilator, så du opnår den bedste finish ved din voksbehandling. 
 • At du op til 2-3 dage efter undgår at gå med kunststof (særligt ved intimvoksning - benyt da bomuldstrusser) 

HVAD KAN JEG FORVENTE?


Med en voksbehandling hos Wax Studio opnår du en silkeblød og glat hud, der gennemsnitligt holder i 2-3 uger, før hårene igen begynder at vokse ud. For hver voksbehandling du gennemgår, desto svagere bliver dine hårsække, hvilket resulterer i tyndere hår, der med tiden tager længere tid om at gro ud. Det betyder for dig, at du på sigt ikke behøver at blive vokset så ofte.

Hårfjerning med voks har længe været en enerkendt og effektiv behandlingsmetode imod uønsket hårvækst på hele kroppen. Voksbehandling er et godt alternativ til skraberen, da ulempen med skraber er, at man få dage efter får kraftige skægstubbe. Grunden til dette er at man skærer håret over ved hudoverfladen i modsætning til voks, hvor hele hårroden kommer med ud.

Alle vore produkter er fra højprofillerede og anerkendte brands som LYCON og SKIN DOCTORS, som er baseret ud fra patenterede og certificerede naturingredienser af højeste kvalitet. Produkterne er produceret under strenge forhold og er dermed CE-godkendte produkter, der lever op til de europæiske standarder. Med flere års branchekendskab har vi tilladt os at være ekstra kræsne og hævet standarden for vores hard voks. Derfor har vi i samarbejde med vores franske leverandør været med til at udvikle Wax Studios egen patenterede Premium Gold WS og Premium Rose WS voks. De er begge baseret på højeste kvalitet af bivoks og særligt velegnet til sensitiv hud med anti-bakterielle og skin soothing (nedkølenede) ingredientser.

Hele behandlingsmetoden og produkterne bidrager til en smertefri behandlingen, ingen ingroede hår, rødme og irritation. På den måde bibeholdes den silkeglatte og bløde hud i længst muligt tid.

Om det er ben, øjenbryn, overlæbe, armhule eller den populære Bikini Brazilian du ønsker, så er vi her for at hjælpe dig.

Behandlingerne er både gældende for mænd og kvinder, uanset alder. Vi hjælper og guider dig hele vejen igennem processen, så du kan være velforberedt, når du skal vokses. 

For os handler det ikke blot om voksningsprodukter eller hårfjernelse, men at fjerne hår med finesse. Vores vision og passion er at opnå perfektion.