Opdateret: 24-02-2024

AMBITIØS BEHANDLER MED SORT BÆLTE I VOKSBEHANDLING SØGES

LÆS MED HVIS DU ER FINGERSNILD OG HAR EN FORKÆRLIGHED FOR HÅRFJERNING.

VI HAR BRUG FOR FLERE HÆNDER TIL VORES DREAM-TEAM I SMILETS BY

Vi søger en erfaren behandler til vores klinik i Aarhus, og ser gerne, at du har en baggrund som enten Kosmetiker eller Kosmetolog

Arbejdsopgaver
Vi tilbyder dig som den primære arbejdsopgave at behandle vores mange kunder med diverse hårfjerningsbehandlinger. Du vil få muligheden for at arbejde selvstændigt, hvor du stadig er i dialog med hele teamet. Du vil komme i et team, som er super imødekommende og dedikerede. Du får derudover gode muligheder til vores interne uddannelsesforløb og kurser, så du udvikler dig fagligt.

Personlige kompetencer vi forventer
Da vi har drøntravlt i klinikken, så kommer du til at have kunder i rap. Vi forventer derfor, at du har et falkeblik og bevare overblikket i travle perioder. Du må gerne være snaksaglig og med en humoristisk sans, så vores fantastiske kunder får en førsteklasses behandling og en god personlig oplevelse. Du smører ærmerne op og udviser ansvarlighed. Der skal være plads til pauser, men du sidder ikke med foldede hænder og venter på, at få besked på, hvad du skal kaste dig over - vi er nemlig proaktive.

Faglige kompetencer vi forventer
Vi ser gerne fagligheden træde i karakter, og derfor forventes en færdig eller snarlig færdiguddannet kosmetiker- eller kosmetologuddannelse, hvor du er vant til at arbejde med mennesker. Du skal have sans for detaljer i hver opgave, du sætter dine hænder i, og er resultatorienteret. 

VI TILBYDER DIG 

  • Samarbejde med et helt fantastisk team
  • Fordelagtig løn efter kompetencer.
  • Løbende kurser, så du udvikler din faglighed
  • Behagelige arbejdsrammer i klinikken.
  • Fleksible arbejdstimer vi finder sammen (20-37 timer ugentligt)
  • Arrangementer vi holder sammen for det sociale og styrke teamet.