LÆGEMIDLET DERMAMELAN® 
INTIM BLEGNING (BLEACHING)

dermamelan® intimate

Medicinsk hudpleje til dig der vil have resultater
Dermamelan® er en unik og effektiv behandlingsform til at korrigere pigmenteringsfejl i en enkelt klinisk session og forbedrer kvaliteten, turgoren og udseendet af de intime områder. Samtidig er det en skånsom behandling, som respekterer egenskaberne i de respektive behandlingsområder. Dermamelan® intimate har også en anti-aging effekt, der gør denne behandling en unik all-in-one behandling for de intime områder. Dermamelan® behandlingen fjerner på en enkelt klinik sesion op til 95% af pigmentforandringer og giver huden en komplet fornyelse.

Hudtype: Alle hudtyper

Køn: Begge

Behandlingstid: 40-60 min. i klinikken. Herefter opfølgning med hjemmebehandling

Behandlingsområder:

  • Anus
  • Genitalier (kønsdele)
  • Indelår & lysken
  • Mons pubis (venusbjerg)
  • Armhuler
     

**Certified seller**
Vi er certificeret af mesoestetic
® Danmark som sælger og behandler. Sørg altid for, at du køber dine mesoestetic® produkter hos godkendte og oficielle forhandlere. 

Vi tilbyder gratis konsultation og analyse af huden inden en eventuel behandling med Dermamelan®. Send os gerne en mail på care@waxstudio.dk for nærmere aftale. 

Intim-æstetiske behandlinger har oplevet et voksende verdensomspændende efterspørgsel og er blevet en af ​​de discipliner med den højeste vækst.
Intim hyperpigmentering er en voksende bekymring og en af ​​de dermo-æstetiske behandlinger, der skaber den største interesse.
Det har en negativ indflydelse på livskvaliteten for patienter, hvilket påvirker deres selvtillid og seksualliv, og de besøger i stigende grad specialklinikker.


Årsager til intim hyperpigmentering?

Ældningsprocessen finder sted i køns-perineale og tilstødende områder på samme måde som i resten af kroppen. På grund af dette ses tab af elasticitet og fasthed samt en ændring i områdets farve. Intim hyperpigmentering er en lidelse forårsaget af en overskydende dannelse af melanin, der involverer hudmørkning omkring det anale og ydre kønsområde. Desuden er det faktum, at melanocytaktivitet er større i dette område end i resten af kroppen, også ansvarlig for den høje prævalensen af farveændringen, der påvirker den. Det er en forstyrrelse af multifaktoriel oprindelse, og de vigtigste udløsende faktorer inkluderer:

Alder
Ældning af det vaginale- og kønsorganiske væv er forårsaget af ændringer i de biologiske, biokemiske og molekylære mekanismer, der kan resultere i pigmenteringsforstyrrelser.

Genetisk disposition
Forekomsten er højere hos personer med høje fototyper (IV, V og VI). Behandlinger såsom hårfjerning med skraber kan forårsage slid og folliculitis, hvilket fører til hudinflammation, der resulterer i en øget produktion af melanocytterne og derfor af melanin.

Hormonelle ændringer
Øgningen af østrogener stimulerer aktiviteten af enzymet tyrosinase, der er ansvarligt for den øgede melaninproduktion.

Pleje og skønhedsvaner
Teknikker som hårfjerning med skraber kan forårsage slid og folliculitis, hvilket fører til betændelse i huden, der resulterer i en øget produktion af melanocytterne og derfor af melanin.

Tøjvaner
Når huden oplever gnidning, tykner den naturligt (hyperkeratinisering) og mørkere områder kommer til syne. Det påvirker ofte de indre lår i tilfælde af hyppig brug af stramme bukser eller undertøj.

Hvad skal du forvente på behandlingsdagen i klinikken?

Fase 1 (klinik)

Inden behandlingen påbegyndes, renses området med en gazebind og lunkent vand, hvor der anvendes en mesolips-beskytter for at beskytte slimhinden, labia minora og det ydre område behandles.
Protokoltid: 7 minutter 

Fase 2 (klinik)

Der sprayes en post-peel neutralizing spray på efter peelingen. Eventuelle rester fjernes med vådt gazebind og fjernes med vand.

Fase 3 (klinik)

Der påføres et stort lag med 3-4 mm Dermamelan® intimate mask over det område, der skal behandles, ved hjælp af en spatel. Processen og mængden kan øges/gentages med henblik på maksimal effektivitet.

Fase 4 (klinik)

Dermamelan® intimate occlusive film placeres over det behandlede område for at lette virkningen af de aktive ingredienser. Anvendelsen genererer en okklusiv effekt og undgår produktmigration ud af de behandlede områder. Brug af engangstrusser, der er inkluderes i behandlingen, forhindrer produktet i at plette og / eller migrere. Når filmen er påført, kan patienten vende hjem igen og lade det sidde i 2 timer.

Protokol fortsættes med hjemmebehandling for optimalt resultat.

Fase 1 (hjemme)

Fjern Dermamelan® intimate occlusive film og Dermamelan® intimate mask to timer efter påføring på klinikken. Fjern masken med masser af lunkent vand og brug en intim rensegel med en tilstrækkelig pH. Gentag så ofte som nødvendigt for at fjerne produktet helt.

Fase 2 (hjemme)

Påfør crystal fiber intimate mask over det behandlede område. Det anbefales at anvende den mens man ligger med ansigtet opad på en overflade, der er beskyttet med et håndklæde.
Lad det virke i 10 - 15 minutter

Fase 3 (hjemme)

48 timer efter afslutningen af protokollen på klinikken, påføres et eller to pump af Dermamelan® intimate home depigmenting gel cream til at dække det område, der skal behandles. Det anbefales at beskytte det intime område ved hjælp af en trusseindlæg. Det skal fastlægges af din behandler hvor længe du skal bruge dette produkt.